Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2011

  Αρχική

Υπηρεσίες

Καριέρα

 Επικοινωνία

Ανεύρεση

 

Η Εταιρεία

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Συνεργασίες

Νέα & Ανακοινώσεις

Ενημερωτικό υλικό

Downloads

Σύνδεσμοι

 

 

 

Επτά λόγοι για να επιλέξετε το Soft1 ERP

 

Υπάρχουν τουλάχιστο επτά λόγοι για να επιλέξετε το Soft1 ERP της εταιρείας SoftOne: 

  1. Προσφέρεται με άδεια χρήσης ή ετήσια συνδρομή

Πέραν από τον κλασικό τρόπο διάθεσης του προϊόντος, δηλαδή με άδεια χρήσης λογισμικού, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσφέρεται ERP σύστημα με ετήσια συνδρομή ή μέσω διαδικτύου. Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης δεν υποχρεούται να επενδύσει σε λογισμικό. Επίσης απαλλάσσεται από τις δαπάνες συντήρησης ενώ μπορεί να προγραμματίσει το ετήσιο κόστος λειτουργίας του συστήματος του.

  1. ERP σύστημα με Ελληνική κουλτούρα

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας SoftOne στην ανάπτυξη σύνθετων συστημάτων οδήγησε στον σχεδιασμό και ανάπτυξη της σουίτας προϊόντων Soft1 πλήρως προσαρμοσμένη στην Ελληνική νομοθεσία, Ελληνική κουλτούρα και καθημερινή πρακτική. Περιβάλλον σύγχρονο, μοντέρνο και πολύ φιλικό στο χρήστη ο οποίος με μικρή εκπαίδευση γίνεται αμέσως αποδοτικός.

  1. Μεγάλη έκπτωση σε περίπτωση αντικατάστασης επώνυμου προϊόντος

Προκειμένου να βοηθήσουμε τις εταιρείες να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά και ξεπερασμένα μηχανογραφικά συστήματα που διαθέτουν προσφέρουμε μεγάλες εκπτώσεις στις άδειες χρήσης.

  1. Άμεση και συνεχής υποστήριξη

Για την συνεχή υποστήριξη σας δεν είμαστε μόνοι. Το έμπειρο προσωπικό του τμήματος υποστήριξης της εταιρείας SoftOne είναι πάντα στη διάθεση μας και αρωγός στην προσπάθεια άμεσης, συνεχούς και αποτελεσματικής τεχνικής υποστήριξης σας. Με σύγχρονα προϊόντα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών προσφέρουμε άμεση υποστήριξη με πολύ χαμηλό κόστος καταργώντας έτσι τις χιλιομετρικές αποστάσεις.

  1. Συνεχής ανάπτυξη

Το λογισμικό δεν παραμένει στατικό. Συνεχώς αναβαθμίζεται με νέες λειτουργικές δυνατότητες οι οποίες προκύπτουν από τις καθημερινές ανάγκες των χρηστών ή/και τις αλλαγές στη νομοθεσία. Έτσι προσφέρεται ένα σύνολο υποπροϊόντων με διάφανη συνεργασία για να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

  1. Προσαρμογή στις δικές σας ανάγκες

Αν, παρ' ελπίδα, έχετε πρόσθετες και ειδικές ανάγκες μπορούν εύκολα να προστεθούν στα προσφερόμενα υποπροϊόντα με διάφανο  τρόπο. Έτσι δεν υποχρεώνεστε να καταφύγετε σε τρίτες εφαρμογές που δυσκολεύουν την καθημερινή σας λειτουργία και μειώνουν την καθημερινή απόδοση σας. Έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που εξυπηρετεί όλα τα τμήματα της εταιρείας σας.

  1. Μικρός χρόνος υλοποίησης

Επειδή το προϊόν έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για την Ελληνική αγορά ο συνολικός χρόνος παραμετροποίησης, εγκατάστασης και εκπαίδευσης είναι μικρός. Αυτό σημαίνει για σας μικρότερο κόστος και άμεσα αποτελέσματα. Η μετάβαση από το υπάρχον σύστημα σας γίνεται εύκολα και γρήγορα, η προσαρμογή του στις δικές σας απαιτήσεις γίνεται γρήγορα γιατί αρκετά στοιχεία είναι προσαρμοσμένα στις Ελληνικές ανάγκες η δε εκπαίδευση των χρηστών είναι σχετικά σύντομη.

 Αρχή σελίδας

 

 
 
 
 

Προϊόν Ελληνικής κουλτούρας

 

Τρεις διαφορετικοί τρόποι απόκτησης

 

Μεγάλη έκπτωση με απόσυρση

 

Για όλα τα είδη επιχειρήσεων

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                   Όροι χρήσης